Stoeger RX20 S3 CAMO

Stoeger RX20 S3 CAMO

Innovaatio, teknologia ja tyyli ovat kolme periaatetta tämän konseptin takana. Stoeger AIRGUNSin suunnittelijan haasteena on ollut kehittää ja toteuttaa jotain erityistä, jolla välittää uusia tunteita. Ainutlaatuisen ja ergonomisen muotoilun ansiosta ilmakivääri sopii täydellisesti joka ampujalle. Kaikki innovatiiviset RX20-ominaisuudet sekä integroitu S3-äänenvaimennin. Maastokuviointi sulauttaa ampujan ympäristöönsä.

Saatavissa olevat kaliiperit

4,5mm & 5,5mm

Lähtönopeus

4,5mm: 305m/s /5,5mm: 240m/s

Tähtäimet

Vaihdettavat kuituoptiset tähtäimet

Paino

3kg ilman optiikkaa

Toimintatapa

Jousitoiminen kaasumäntä

Tukki

ProAdaptive karhennus ja Multi Grip System vaihdettavat kahva ja poskipakka

Aseen kokonaispituus

1122mm

Liipaisin

Säädettävä kaksivaiheinen Stoeger T2

Piipun pituus

367mm

Varmistin

Automaattinen molempikätinen varmistin

PRO ADAPTIVE CHECKERING

Ergonominen muotoilu ja tärinää sekä rekyyliä vaimentava perälevy, jotta ampuja voi tähdätä vakaasti ja nopeasti. Pro Adaptive Checkering-tekstuuri takaa täydellisen tuntuman ja pidon.

Multi Grip-järjestelmä

Multi Grip-järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden valita oman suosikkikahvan ja poskipakan. Ampujat voivat sovittaa aseen omaan tyyliinsä valitsemalla sinisen Base-kahvan tai mustan XL-kahvan ja Base- tai Raised-poskipakan välillä.

Integroitu vaimennin

4,5mm version lähtönopeudet voivat kevyillä luodeilla ylittää äänennopeuden, mutta integroidun vaimentimen avulla harjoittelet ammuntaa ylimääräistä huomiota herättämättä.