RX

RX

RX-mallisto on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vain pitää hauskaa ulkoilmassa tai ampumaradalla. RX edustaa täydellistä yhdistelmää tyyliä ja tehokkuutta. Elegantit ja ergonomiset muodot tekevät aseesta täydellisen sopivan ampujalle kuin ampujalle. Stoeger Airgunsin RX-mallisto muuttaa teknologian tyyliksi.
Stoeger Airguns RX -mallisto tarjoaa korkealaatuisia ilmakiväärejä, jotka on suunniteltu tarjoamaan ampujille luotettavaa suorituskykyä ja tarkkuutta. Näissä ilmakivääreissä yhdistyvät laadukas kokoonpano, tarkka tähtäysjärjestelmä ja ergonominen muotoilu, jotka tekevät niistä ihanteellisen valinnan harrastajien lisäksi myös vaativammillekin ampujille.

Stoeger Airguns RX -malliston ilmakiväärit ovat varustettu edistyksellisellä jousi- tai kaasumäntätoiminnolla, mikä takaa, että jokainen laukauksesi on tasaisen ja voimakas. Tämä teknologia vähentää rekyyliä ja parantaa ampumamukavuutta, mikä on erityisen tärkeää pitkäaikaisessa ammunnassa ja tarkkuutta vaativissa tilanteissa.
Kiväärien ergonominen muotoilu varmistaa optimaalisen otteen ja käyttömukavuuden ampujalle. Säädettävät tähtäimet mahdollistavat tarkan tähtäämisen erilaisissa olosuhteissa ja ammuntamatkoilla. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne tekevät RX-malliston ilmakivääreistä luotettavia ja pitkäikäisiä työkaluja, jotka kestävät kovaa käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita.

Stoeger on tunnettu sitoutumisestaan laatuun ja innovaatioon, ja RX-sarja vastaa harrastajien tarpeisiin tarjoamalla monipuolisen valikoiman kiväärejä eri käyttötarkoituksiin. Etsitpä sitten tehoa ja tarkkuutta kilpa-ammuntaan, tai vain mukavaa ja kestävää ilmakivääriä harjoitteluun ja hauskanpitoon, Stoeger Airguns RX -mallistosta löytyy luotettavat ja tehokkaat vaihtoehdot, jotka täyttävät ilmakiväärillä ampuvien korkeimmatkin odotukset suorituskyvystä ja kestävyydestä.

Stoeger RX3 TAC

Stoeger RX3 TAC

Erittäin kompakti ja turvallinen ilmakivääri nuorille.

Stoeger RX20 Dynamic

Stoeger RX20 Dynamic

Innovaatio, teknologia ja tyyli ovat kolme periaatetta tämän konseptin takana. Ainutlaatuisen ja ergonomisen muotoilun ansiosta ilmakivääri sopii täydellisesti joka ampujalle.

Stoeger RX20 Suppressor S3

Stoeger RX20 Suppressor S3

Kaikki innovatiiviset RX20-ominaisuudet sekä integroitu S3-äänenvaimennin

Stoeger RX20 S3 CAMO

Stoeger RX20 S3 CAMO

Kaikki innovatiiviset RX20-ominaisuudet sekä integroitu S3-äänenvaimennin. Maastokuviointi sulauttaa ampujan ympäristöönsä.

Stoeger RX5 Combo

Stoeger RX5 Combo

Kompakti ja kevyt, helppokäyttöinen ilmakivääri

Stoeger RX40

Stoeger RX40

RX40-kivääri on suunniteltu niille, jotka etsivät äärimmäistä tyyliä ja mukavuutta. Erinomainen ergonomia ja helppo vipuviritys.

PRO ADAPTIVE CHECKERING

Ergonominen muotoilu ja tärinää sekä rekyyliä vaimentava perälevy, jotta ampuja voi tähdätä vakaasti ja nopeasti. Pro Adaptive Checkering-tekstuuri takaa täydellisen tuntuman ja pidon.

MULTI GRIP-JÄRJESTELMÄ

Multi Grip-järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden valita oman suosikkikahvan ja poskipakan. Ampujat voivat sovittaa aseen omaan tyyliinsä valitsemalla sinisen Base-kahvan tai mustan XL-kahvan ja Base- tai Raised-poskipakan välillä.