Stoeger XM1 Bullpup

Stoeger XM1 Bullpup

Stoeger AIRGUNS saapui PCP-markkinoille vuonna 2019 XM1-mallillaan, joka ansaitsi arvostetun Red Dot -palkinnon, vahvistaen Stoegerin huippuosaamisen aseiden suunnittelussa ja innovatiivisessa kehityksessä. Tuotevalikoiman lisääminen PCP-linjalle on ollut brändille suuri harppaus ja haaste, mutta Stoeger AIRGUNSin luoman innostuksen ja asenteen myötä motivaatiota riittää uudeksi toimijaksi ryhtymiseen. XM1-alusta on Stoegerin osoitus halusta luoda jotain erilaista. Upean muotoilun PCP-kivääri, joka on varustettu Stoeger AIRGUNSin tietämyksellä ja Beretta Groupin metsästys- ja ampumateollisuuden kokemuksella.

Saatavissa olevat kaliiperit

4,5mm, 5,5mm & 6,35mm

Lipas

4,5mm - 11 luotia/5,5mm - 9 luotia/ 6,35mm - 8 luotia

Varmistin

Manuaalinen, liipaisimessa

Paino

2,8kg

Lähtönopeus

4,5mm: 285m/s /5,5mm: 240m/s /6,35: 230m/s

Tähtäimet

Picatinny tähtäinkisko, ei rautatähtäimiä

Aseen kokonaispituus

700mm

Toimintatapa

PCP - Paineilmatoiminen

Tukki

Ergonominen, molempikätinen Stoeger tukki, Multi Grip System vaihdettavat kahva ja poskipakka

Piipun pituus

490mm

Liipaisin

Kaksivaiheinen

Max. Täyttöpaine

250 BAR/ 3630 PSI

Huolellista italialaista muotoilua

XM1 Bullpup on helposti tunnistettavissa sen ainutlaatuisen muotoilun ansiosta. Yksityiskohtainen muotoilu takaa ergonomisen ja tarkan käyttö- ja latauskokemuksen.

PRO ADAPTIVE CHECKERING

XM1 Bullpup paineilmakiväärille on ominaista ergonominen muotoilu ja tärinää sekä rekyyliä vaimentava perälevy, jotta ampuja voi tähdätä vakaasti ja nopeasti. Pro Adaptive Checkering-tekstuuri varmistaa täydellisen tuntuman ja pidon.

Multi Grip-järjestelmä

Multi Grip-järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden valita oman suosikkikahvan ja poskipakan. Ampujat voivat sovittaa XM1 Bullpupin omaan tyyliinsä valitsemalla sinisen Base-kahvan tai mustan XL-kahvan ja Base- tai Raised-poskipakan välillä.