Stoeger XM1 S4

Stoeger XM1 S4

XM1:n selkeä ja virtaviivainen muotoilu on huippuluokkaa: urheilullinen, tyylikäs ja innovatiivinen. XM1: tukevat pinnat luovat vahvan ja itsevarman ulkonäön, ja jokaisen pinnan suunnittelussa on kiinnitetty huomiota ergonomiaan ja anatomiseen toimivuuteen. Stoeger AIRGUNSin innovatiivisen italialaisen muotoilun tunnistaa heti ensisilmäyksellä. Äärimmäiset mittasuhteet ja profiilin ainutlaatuinen linja tekevät uudesta XM1:stä todellisen monikäyttökiväärin. Kaikki innovatiiviset XM1-ominaisuudet sekä integroitu S4-äänenvaimennin.

Saatavissa olevat kaliiperit

4,5mm & 5,5mm

Lipas

4,5mm - 9 luotia/5,5mm - 7 luotia

Varmistin

Manuaalinen, liipaisinkaaressa

Paino

2,6kg

Lähtönopeus

4,5mm: 280m/s /5,5mm: 220m/s

Tähtäimet

Säädettävät tähtäimet & 11mm tähtäinkisko

Aseen kokonaispituus

1146mm

Toimintatapa

PCP - Paineilmatoiminen

Tukki

Ergonominen, molempikätinen Stoeger tukki, Multi Grip System vaihdettavat kahva ja poskipakka

Piipun pituus

565mm

Liipaisin

Yksivaiheinen, säädettävällä etuvedolla

Max. Täyttöpaine

200 BAR / 2900 PSI

Red Dot 2020-voittaja

Red Dot -palkinto myönnetään korkeasta muotoilun laadusta. Kansainvälinen tuomaristo myöntää tämän laatumerkin vain muotoilultaan erinomaisille tuotteille.

PRO ADAPTIVE CHECKERING

XM1 paineilmakiväärille on ominaista ergonominen muotoilu ja tärinää sekä rekyyliä vaimentava perälevy, jotta ampuja voi tähdätä vakaasti ja nopeasti. Pro Adaptive Checkering-tekstuuri varmistaa täydellisen tuntuman ja pidon.

Multi Grip-järjestelmä

Multi Grip-järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden valita oman suosikkikahvan ja poskipakan. Ampujat voivat sovittaa aseen omaan tyyliinsä valitsemalla sinisen Base-kahvan tai mustan XL-kahvan ja Base- tai Raised-poskipakan välillä.